ALEXANDRA CRACIUN LANSEAZA “HOLIDAY”, UN COVER DUPA MADONNA!

Written by on 5 ianuarie 2020

Alexandra Craciun lanseaza un super cover dupa piesa Madonnei, “Holiday”, ce transmite o energie pozitiva, invitandu-ne sa ne lasam purtati cu gandul la vacanta.
“Holiday” este single-ul Madonnei, lansat in 1983, si extras de pe albumul de debut al artistei. Aclamata de criticii de muzica, piesa a devenit primul hit mainstream din cariera Madonnei, ajungand in top 20 in US Billboard Hot 100. De asemenea este primul top 5 al artistei in tari precum: Marea Britanie, Irlanda si Australia. Si in momentul de fata, “Holiday” este considerata una dintre cele mai reprezentative piese ale Madonnei.

Alexandra Craciun isi contureaza identitatea artistica prin energie, sensibilitate si armonie. Canta din suflet, compune si scrie incercand sa transmita bucurie si emotie prin piese cu poveste, cu un mesaj. Se simte inspirata de viata, amintiri, oameni si tot ce se intampla in jurul ei. “In viata, nu exista intamplari ci intalniri, cand lucrurile si oamenii se aliniaza in timp si spatiu”, spune artista.

Alexandra Craciun este absolventa a Universitatatii Nationale de Muzica din Bucuresti si persevereaza in acest domeniu pe zi ce trece prin prisma tuturor activitailor in cadrul carora se implica. De asemenea, aceasta este coordonatoarea si vocal-coach-ul unui proiect muzical pentru copii intitulat Ava Music.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background