Anunțul neașteptat venit din partea Andreei Bălan la început de săptămână. “Îmi place să vă surprind”. Felicitări!

Written by on 21 noiembrie 2017

Anunțul neașteptat venit din partea Andreei Bălan la început de săptămână. Nici nu s-a întors bine din vacanță, că deja are planuri pentru sărbătorile de iarnă. Interpreta a anunțat pe facebook, lansarea unei noi piese.
Andreea Bălan și-a surprins din nou fanii cu o veste mult așteptată. Vedeta lucrează deja la un nou single și a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali.

“Îmi place să vă surprind #FanteziaDeIarna #incurand”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului trecut, atunci când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ella.
În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Andreea Bălan a povestit prin ce peripeții a trecut cu fiica ei în timpul vacanței.
„Am fost greu, dar a fost foarte frumos. Am urcat 2 zile la rând câte 1.350 de trepte. Ella când vede altceva… Ne-a fost greu cu trezitul noaptea, pe avion nu voia să stea legată cu centura. Cred că am luat o decizie bună”, a declarat Andreea Bălan. „Am un pian acasă şi m-a văzut cântând. Îi place să bată la clape, am văzut. Zâmbetul ei mă calmează şi mă relaxează„, a mai spus Andreea Bălan.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background