Bon Jovi și-a vândut apartamentul din New York cu 16 milioane de dolari

Written by on 8 februarie 2018

Bon Jovi și-a vândut apartamentul din New York cu 16 milioane de dolari. Starul rock Bon Jovi și-a vândut casa din New York pentru uimitoarea sumă de aproape 16 milione de dolari, după ce cunoscutul solist a cerut inițial 17.25 de milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, vedeta în vârstă de 55 de ani a cumpărat apartamentul duplex din New York în 2015 pentru 12.96 milioane de dolari. La scurt timp, el a început să reamenajeze locuința și a reușit să o vândă cu 15.95 milioane de dolari, după ce inițial a cerut 17.25 milioane.

Cu trei dormitoare, apartamentul are în componență câte o baie uriașă în fiecare dormitor și câte un dulap privat. Iar dacă este nevoie de spațiu în plus pentru dormit, o altă încăpere se poate transforma în dormitor.

Casa oferă o priveliște captivantă către Râul Hudson, dar ceea ce într-adevăr o face extraordinară este spațiul uriaș amenajat în aer liber, un loc perfect pentru a savura cafeaua de dimineață

Momentan nu se știe cine a cumpărat casa de 367 de metri pătrați, însă se știe proprietatea a fost listată de Echipa Robby Browne la agenția Corcoran.

În trecut Bon Jovi se lăuda cu pozele făcute la concertul din România
În urmă cu 7 ani, în luna iulie, Bon Jovi a venit în România pentru a ține un concert în Piața Constituției din București. La eveniment au luat parte 50.000 de fani, iar fotografiile făcute la concert au devenit viral pe internet, după ce starul muzicii rock le-a distribuit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background