Chirilă s-a dezbrăcat şi l-a călărit pe Brenciu: „Uită-te, Irina, că nu ştii ce pierzi!”. Cântăreţul şi-a cerut scuze public

Written by on 29 septembrie 2019

Tudor Chirilă a lăsat inhibițiile deoparte în cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României” și a oferit un spectacol de neegalat în lenjerie intimă, în timp ce „l-a călărit”pe noul coleg de platou, Horia Brenciu. Întreaga scenă a pornit de la o serie de glume create de un concurent care s-a declarat pasionat de cai şi de pictură nud.

Tudor Chirilă, un nud artistic de succes?

Artistul s-a dezbrăcat de haine și a rămas doar într-o pereche de boxeri, spre deliciul spectatorilor și amuzamentul colegilor, după o discuție cu concurentul Gabriel Tora, care avea o pasiune pentru picturile nud, în special cele ale bărbaților.

„Nu mi-am imaginat că Tudor Chirilă o să-l călărească pe Brenciu”

„M-am dezbrăcat și pentru salariu…”, a recunoscut Chirilă amuzat, după ce a rămas doar în boxeri în fața audienței.

„Uită-te, Irina, că nu știi ce pierzi…”, i-a Tudor Chirilă el Irinei Rimes. Aceasta își pusese mânile la ochi și dădea senzația că dorește să plece cât mai departe de scena care putea fi descrisă drept… „erotică”.

De pe celălalt scaun, Smiley a spus că a fost luat prin surprindere de această desfășurare a evenimentelor. „Nu mi-am imaginat că Tudor Chirilă o să-l călărească pe Brenciu”, a mărturisit Smiley.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background