CHRISTIAN EBERHARD, OTILIA & CAITLYN LANSEAZĂ CRIMINAL – PIESA IUBIRILOR DE VARĂ

Written by on 30 mai 2021

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, așadar vibe-urile fresh, tropicale, nu au cum să lipsească din piesele apărute īn ultima perioadă. Așa se lansează și Criminal, un mix interesant īntre Christian Eberhard, Otilia și Caitlyn, care nu decāt o dovadă sinceră de atașament față de persoana iubită.

Legătura strānsă de iubire este invocată pe tot parcursul piesei – Dime dime dime que hacer hoy/ Enciérrame en tu corazón/ No tengo control sin ti? (Īnchide-mă īn inima ta/ Nu am control fără tine/ Și ce vei face fără mine?). Nimic nu este mai puternic decāt un angajament de dragoste, īn care suspansul și riscul nu lipsesc nicio clipă, ridicānd sentimentele la apogeu – Si amarte esta mal entonces hoy quiero ser un criminal (Dacă te iubesc este greșit, atunci vreau să fiu criminal.

Criminal este doar una dintre surprizele pe care le pregătim īn următoarea perioadă. Īmpreună cu Otilia si Caitlyn, mi-am dorit să creez o stare – pentru că muzica despre asta este de fapt!, spune Eberhard.

Primăvara aceasta, iubirea se trăiește criminal. Ne e dor să ne simțim, să ne luăm īn brațe unii pe alții, deci, īncălcăm regulile pentru a fi īmpreună cu persoana potrivită. Sperăm să vă placă piesa noastră măcar la fel de mult cāt ne-a plăcut și nouă!, a adăugat Otilia.

Nimic nu e mai frumos decāt să-ți trăiești īn suspans povestea de iubire. Criminal poate să vă demonstreze asta și, de ce nu, să vă īndemne să trăiți o astfel de poveste!, continuă Caitlyn.

Christian Eberhard īși īnsușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri īnsumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător principal īn cadrul Roton Music a fost una mai mult decāt naturală.

Otilia este una dintre cele mai cunoscute și īndrăgite artiste din Europa de Est. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vārstă fragedă, debutānd īntr-un duo, Bijue, care s-a destrămat īn 2013. Această ruptură a determinat-o să-și īnceapă cariera solo. Un an mai tārziu, Otilia se lansează cu hit-ul Billionera, care a avut un succes imediat, urcānd atāt īn topurile romānești, cāt și īn topurile internaționale. Reușitul debut a făcut din artista Otilia o artistă internațională, cu sute de mii de followers pe social media, adunați īn foarte scurt timp. Īn 2019, Billionera īnregistra peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Otilia se bucură lunar de o audiență de peste 750 de mii de ascultători pe platforma de streaming Spotify.

Īncepānd cariera sa muzicală cu un succes internațional, Caitlyn a arătat din primul moment de ce este capabilă. Plină de energie și dinamism, vocea ei poate acoperi și crea ceva unic din fiecare gen muzical.

Cunoscută deja pe piață ca un succes internațional, Caitlyn crede că 2021 este momentul perfect pentru ea pentru a lansa o serie de piese īn limba romānă. Piesa ei „Tu amor” a reușit să genereze peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube de la lansare, ceea ce reprezintă o altă confirmare a talentului ei fără īndoială.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background