Corina Bud, aşa cum nu ai mai văzut-o. Unde s-a fotografiat alături de fiul său

Written by on 15 ianuarie 2018

Corina Bud este una dintre cele mai excentrice şi nonconformiste vedete din showbiz. Artista a adoptat un stil propriu, iar fanii par să fie foarte încântaţi de acesta. Cu fiecare apariţie reuşeşte să şocheze, însă toţi cei care o cunosc sunt încântaţi de felul său de a fi.

Iată că de această dată, Corina Bud a ajuns în cealaltă extremă. Artista şi-a dedicat toată ziua fiului său şi chiar dacă suntem obişnuiţi să o vedem mai tot timpul pe scenă, iată că aceasta
a mers cu totul şi cu totul într-un alt loc. Pentru a-i face toate poftele copilului său, Corina Bud a mers cu el în căutare de cărţi. Şi cum orice om se simte bine fie într-o librărie, fie într-o bibliotecă, nici Corina nu a făcut excepţie.

Împreună cu fiul său, artista le-a arătat fanilor cum şi-a petrecut o parte din ziua de duminică, fiind extrem de entuziasmată de activitate. Fanii s-au arătat încântaţi şi le-au transmis mesaje prin care îşi arătau admiraţia.

„Frumoşi amândoi”, „Frumos ca mămica lui celebră”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Corina Bud şi de fiul său.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background