Cum o alintă Răzvan Simion pe Lidia Buble. Declarația ei a stârnit hohote de râs. “Se potrivea de minune dacă eram bărbat“

Written by on 6 martie 2018

Cum o alintă Răzvan Simion pe Lidia Buble. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii “Răi Da’ Buni”, unde a vorbit despre familia ei, dar și despre cum îi place iubitului ei să îi spună de cele mai multe ori.

Lidia Buble a vorbit despre mama ei și despre legătura strânsă pe care o are cu frații săi. Mai mult de atât, artista a glumit pe seama faptului că dacă ar fi fost băiat, numele care i-ar fi fost predestinat era Vasile.

“Numele de Vasile este pentru mine. Se potrivea de minune dacă eram bărbat. Aşa mă mai alintă Răzvan, cu acest nume. Cu tata semăn fizic, dar sufleteşte sunt ca mama. La nunţile fraţilor mei, eu cu mama plângem cot la cot. Sora mea vrea să cânte în biserică şi să-L slujească pe Dumnezeu. Dia are un lipici fantastic la oameni. (…) Mama plânge din orice şi se emoţionează foarte tare, iar când mergeam la bălăcit venea după noi şi ne număra. Mama face piure cu bormaşina”, a spus Lidia Buble.

Recent, Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion, la mai bine de un an de când sunt împreună. Cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să își declare iubirea chiar și public.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background