DJ Conte vrea să cucerească și litoralul Turciei

Written by on 20 iunie 2022

Pentru Marius Gavrilă, vara este cel mai frumos anotimp, pentru că încă din 1993, în fiecare sezon estival, acesta a fost pe litoralul românesc cu spectacole. De când începe vara, el se simte în vacanță, chiar dacă muncește foarte mult, tot un fel de vacanță este. Iubește foarte mult vara. O iubește foarte mult, la fel de mult ca perioada sărbătorilor de iarnă.

Întrebat ce trebuie să aibă o melodie ca să se bucure de un real succes, Marius consideră că rețeta perfectă pentru un hit de vară este să conțină ritmuri latino, multă muzică veselă, iar pentru că vorbim despre latino, fetele frumoase și marea nu trebuie să lipsească din videoclip. Acesta nu avea cum să nu observe faptul că toată lumea se duce un pic și spre manele, pentru că au ritm.

DJ Conte consideră că există foarte multă muzică românească bună, dar piesa “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a lui Gheorghe Gheorghiu, este o piesă care n-o să moară niciodată. Indiferent de tipul de petrecere, de vârstă sau de gen muzical preferat, această piesă pare să fie pentru toată lumea, iar atunci când dj-ul dă play hitului, toată lumea dansează și cântă.

Planurile artistului pentru sezonul estival sunt promițătoare. Se pregătesc foarte multe concerte atât în țară, cât și pe litoralul românesc, dar în această vară proiectul DJ Conte depășește granițele. Turcia va fi animată cu ritmuri ale anilor ‘80 și ‘90, acesta având concerte în complexe turistice din Belek și Antalya. Pentru vara anului 2023, dj-ul a semnat deja cu aproximativ 60 de complexe turistice din Belek și din Antalya și lucrurile nu se opresc aici.

Frumosul proiect, care s-a lansat de curând, pregătește surprize de proporții. DJ Conte va fi singurul proiect din România care se va desfășura pe o perioadă foarte lungă, de minim 10 ani, cu Marius Gavrilă la cârmă.

“Dacă suntem sănătoși, după 10 ani va continua, ca DJ, cu mine sau fără mine, cu o fată sau cu un băiat, indiferent cum, dar ce e foarte important este că este singurul proiect din România care se va desfășura cu tot ce înseamnă organizare, producere, realizare, marketing, PR și publicitate, care în trei ani de zile va fi peste tot și toată lumea o să știe de el.” – Marius Gavrilă


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background