EMIL LASSARIA LANSEAZĂ PIESA ”BELLA”

Written by on 11 mai 2018

Emil Lassaria te provoacă să dansezi pe ritmurile noii sale piese, “Bella”. Cu un sound oriental ce îmbină mai multe stiluri, noua melodie a DJ-ului este piesa perfectă de warm-up pentru o seară de dans.

În anul 2000, Emil Lassaria isi incepe cariera de DJ radio si cea de producator muzical. Primul sau album, ”Back in Plastick” a fost lansat in 2009, pe vremea cand devenea cunoscut si ca remixer, lucrand la piese pe tru: Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer.

În 2011, piesa ”9 mm” intră în topuri la radio-urile din țară, dar și din afară, în țări precum Germania și Albania.

Producătorul a fost nominalizat în 2013 la Romanian Music Awards, la categoria ”Cel mai Bun DJ”, cu piesa ”Tu Amor”, în colaborare cu Caitlyn.

”Bella” te îndeamnă să dansezi oriunde te-ai afla, fie că ești în mașină, acasă, sau la muncă, sound-ul piesei te face să te miști și să te simți ”Bella”.

După succesul melodiilor “Tu Amor”, ”Danzando” și “Summer Sun”, Emil Lassaria își propune ca vara asta să cucerească topurile cu “Bella” și să ne ofere motive să ne bucurăm de femeile frumoase din viața noastră.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Bella”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background