EMIL live in Control

Written by on 15 ianuarie 2018

Data si ora
18 ianuarie 2018 / 20:30
Locatia
Control Club
Adresa
Str. Constantin Mille 4, Bucuresti
Descriere
BT Live se reactiveaza in 2018 cu un eveniment energizat de ritmuri ce penduleaza alert intre ska, punk-rock, alternative rock, funk, disco, electro si rock n roll, prin performance-ul protagonistilor acestui episod: E.M.I.L. si trupa Tourette Roulette invitata sa preia stafeta.

Open doors: 20.30h
Intrare:
— 15 lei in pre-sale pe www.eventbook.ro/music/bilete-emil-tourette-roulette-la-bt-live
—- 25 lei la intrare, in seara evenimentului.

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive trupe si mai cunoscute nume de pe scena punk-rock si ska din Romania. Sound-ul lor are puternice radacini in zona muzicii punk, evouland in ultimii ani in directii alternative rock si post-hardcore. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati”.
In cei 18 ani de activitate, formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor autohtone importante, au concertat in cluburile din toate colturile tarii si au lansat 4 albume, cel mai recent, intitulat I M E N S, iesind la lumina pe 6 iunie 2015 la Universal Music Romania. In noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat alaturi de fanii trupei.

Tourette Roulette este considerata una dintre cele mai versatile trupe tinere de pe scena romaneasca, abordand un gen diferit cu fiecare piesa, osciland de la funk, hip-hop, disco sau electro, pana la blues, trip-hop sau rock’n roll. Trupa s-a format in vara anului 2014 si a improspatat scena muzicala alternativa cu un sound cameleonic si cu videoclipuri cu o abordare indrazneta precum „Fight Fire”, “Stars” sau “Games” .

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette au lansat albumul de debut intitulat ”T!TS”, disponibil acum pe toate platformele digitale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background