JAMES BAY LANSEAZĂ VIDEOCLIPUL PIESEI „BAD”

Written by on 1 iulie 2019

James Bay, una dintre cele mai sensibile și emoționante voci ale industriei muzicale actuale, lansează materialul video al single-ului „Bad”.

Videoclipul îl urmărește pe Bay plutind deasupra celor mai cunoscute și emblematice străzi din New York.

„Mi-a fost înmânat un scenariu care spunea: Cum să nu iubești ideea asta. Nu puteam să ratez această oportunitate. A fost una dintre cele mai intense experiențe. Echipa de producție și polițiștii m-au escortat prin Manhattan și Times Square, spunând că acest oraș nu a mai văzut așa ceva niciodată”, declară James Bay.

„Bad”, care a fost produsă de către Dan Wilson (Adele „Someone Like You”) a devenit cu rapiditate favorita fanilor, mai ales ca Bay a adăugat-o în playlist-ul pregătit pentru turneul său american. EP-ul pe care James l-a lansat de curând include și piesele „Break My Heart Right”, „Rescue”, care a fost scris în colaborare cu Ryan Tedder și produs de către Ariel Rechtshaid, „Oh My Messy Mind” și „Peer Pressure” feat. Julia Michaels, material ce înregistrează peste 46 de milioane de ascultări pe Spotify. Pe data de 3 iulie, James Bay îl va susține pe Ed Sheeran în cadrul turneului său și va susține un concert incredibil în România, pe National Arena.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background