KARMEN REVINE CU SINGLE-UL “LOCK MY HIPS” FEATURING KRISHANE, PRIMA COLABORARE CU UN ARTIST INTERNAȚIONA

Written by on 17 mai 2018

Dans, energie, cadre cool, mașină de pompieri, dansatoare sexy, doi artiști tineri și talentați, sound fresh ar fi cuvintele care exprimă cel mai recent single și videoclip lansate de Karmen – “Lock My Hips”. Piesa este în colaborare cu Krishane, artist și songwriter din Anglia, prima colaborare cu un artist internațional al acesteia.

“Lock My Hips” a fost compusă și produsă de Krishane, Vlad Lucan și Achi (cu care Karmen a și colaborat pentru “Viciul meu”), versurile scrise de Krishane. Aceasta piesă este rezultatul a două sesiuni de compoziție care au avut loc la Londra.

“Am avut o sesiune la Londra anul trecut și a apărut această piesă și îi mulțumesc lui Krishane că a acceptat să colaboreze cu mine. Îmi place vibe-ul piesei, este young, exprimă încredere, putere, energie”, a spus Karmen.

“Mi-a plăcut de Karmen de la început, este o artistă talentată. Lucrând la această piesă, am simțit că împreună, vom putea reda energia, edgy vibes. Plus că este prima colaborare româno-jamaicană. J”, a declarat Krishane.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Daragiu, care a colaborat de-a lungul vremii cu INNA, Nicoleta Nucă, Delia, Carla’s Dreams etc.

Echipa care s-a ocupat de imaginea artistei este formată din Daria Georgescu (styling), Andra Manea și Dana Petrina (Make-Up and Beauty Studio), Alex Caraman (Beauty District). Atât Karmen, cât și Krishane au schimbat câte patru ținute pentru acest videoclip.

“M-am simțit super bine la filmări, Karmen e fun, plus că sunt pentru prima dată în România, altă cultură, e o experiență nouă pentru mine. Scena mea preferată, dar și a lui Karmen din acest videoclip este cea cu mașina de pompieri, ne simțeam super încrezători stând sus pe ea, la înălțime”, a spus Krishane.

“Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu oameni talentați, mulțumesc, Krishane, Bogdan Daragiu, regizorul acestui videoclip, Vlad Lucan, producătorul piesei, Global Records și ATOM. Sper să vă placă acest videoclip și piesa”, a adăugat și Karmen.

Karmen a lansat anul trecut mai multe piese: “Shake It”, You Got It”, “Minte-mă”, “Viciul meu” cu Achi.

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscută publicului din România datorită single-ului de debut “Domino”.

Karmen a absolvit Colegiul de Arte “Dinu Lipatti”, pasionată de muzică și actorie, dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte pe partea de compoziție muzicală (songwriting).

Începând cu 2017, Karmen devine artist ATOM și Global Records.

Krishane este un tânăr artist din Jamaica, fiul veteranului reaggae Barrington Levy, influențat de-a lungul anilor de artiști precum Sanchez, Garnett Silk, Taurus Riley, Celine Dion, Kenny Rogers, Pharrell Williams, Michael Jackson și Usher.

Krishane este și un talentat compozitor, piesa cu cel mai mare succes la care a participat este “Not Letting Go” – Tinie Tempah și Jess Glynne (locul 1 în Anglia) și “Mamacita” feat. Wizkid. A mai lucrat și pentru Omi, Lunch Money Lewis.

“Lock My Hips” este o co-producție Global Records și ATOM.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Lock My Hips”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background