La mulţi ani, Dan Bittman! Artistul împlineşte astăzi 55 de ani

Written by on 29 martie 2018

La mulţi ani, Dan Bittman! Artistul împlineşte astăzi 55 de ani!

Dan Bittman îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, îndrăgitul artist împlinind 55 de ani. Cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune, Dan Bittman este liderul trupei Holograf din anul 1985, iar în cei peste 30 de ani de când cântă cu această trupă a lansat numeroase melodii.

Înainte de Holograf, Dan Bittman a cântat cu formaţiile Blitz, Domino, Incognito, dar şi Iris, însă numele lui este legat de istoria trupei Holograf. Puţini ştiu că Dan Bittman şi-a dorit să devină arhitect, însă a ajuns să termine Construcții Hidrotehnice. În anii 78-80 a început să cânte alături de Blitz, perioadă de care îşi aduce aminte cu nostalgie: „Era frumos, ne plăcea, asta și pentru că muzica rock era interzisă pe atunci”.

Dan Bittman are o familie frumoasă, fiind tatăl a 3 băieţi, pe care îi are împreună cu Liliana Stefan, cea care îi este alături de peste 25 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit, iar Bittman a dezvăluit într-un interviu pentru Viva! şi motivul: „Cred că nu ne plac cere­moniile astea cu rude, cu nenorociri, cu la-lai-la. Inițial am zis: „când o fi, o fi“. Niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie neapărat să ne căsătorim ca să construim ceva. La un moment dat, chiar ne-am în­trebat: „Noi în ce direcție mergem, că ne știm deja de ceva veme?“. Următorul pas firesc era să facem un copil, și uite că, de la unu, am ajuns la trei și am rămas de atâta timp împreună.”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background