Les Elephants Bizarres lansează alături de Kent Archie single-ul „Something In Your Eyes”

Written by on 24 martie 2018

La un an de la apariția albumului „Seen”, material ce a inclus melodii ca „Roșu neon”, „Shivers” sau „Vocile mării”, trupa Les Elephants Bizarres lansează alături de Kent Archie single-ul „Something In Your Eyes”.

Piesa „Something In Your Eyes” este compusă de membrii trupei, iar textul este scris de Ștefan Matei și Kent Archie și produsă de Cosmin Lupan.

În stilul Les Elephants Bizarres, băieții și-au construit pentru videoclip și niște măști de elefanți foarte cool, dar care le-au dat bătăi de cap.

„Măștile sunt realizate de noi, sub îndrumarea multi-talentatului Enver, chitaristul trupei, arhitect în devenire. Fiecare și-a construit masca lui cu lipici și răbdare. Asta ne-a făcut să avem mare grijă de ele și să le purtăm cu mândrie.

Nu-i chiar ușor să filmezi pe zăpadă cu mască, pentru că vizibilitatea e redusă, iar Răzvan ne punea mereu să ținem capul aplecat, pentru ca totul să se vadă natural. Am muncit și am stat în frig, dar acum suntem happy pentru ca s-a creat o amintire frumoasă și a ieșit un clip așa cum ni-l imaginam – deci am plecat acasă cu exact ceea ce ne-am propus, un clip bizar”, declară Ștefan Matei, solistul Les Elephants Bizarres.

Filmările pentru videoclipul „Something In Your Eyes” au fost realizate pe parcursul a trei zile în localitatea Voineasca, loc în care trupa a găsit multe cabane părăsite, un parc abandonat și un birt fără o parte de acoperiș.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background