MIRA LANSEAZĂ MALDITA NOCHE, CEL MAI FRESH SINGLE LATINO

Written by on 7 septembrie 2019

MIRA lansează „Maldita Noche” un single latino, fresh, cu un videoclip cinematic și spectaculos, regizat de Dan Petcan. În clip, o vedem pe artistă în două ipostaze total opuse. Când dulce și jucăușă, când o adevarată femme fatale, MIRA reprezintă femeia iubitoare, sexy și fun, însă cu care nu vrei să te pui rău.

„Povestea piesei e destul de simplă: o femeie îndrăgostită, trăiește o poveste amoroasă cu mult tumult. O să vedeți o femeie bipolară -nimic neobișnuit hahaha!- care e sătulă de jocurile bărbatului dar, în același timp, nu vrea să îl lase. Filmările au durat 12 ore și cred că a fost cel mai solicitant clip de până acum. Am încercat multe lucruri pentru prima dată și pentru experiența asta îi mulțumesc lui Dan Petcan. Mai multe vedeți voi în clip!”, declară MIRA.

Piesa este o producție Code și Production #GoldenBoySociety. Muzica și versurile sunt compuse de Tascău Marian Bogdan, Vescu Angela, Mario Fresh, MIRA și Perozo Yustiz Carlos Enrique, iar orchestrația este realizată de Răzvan Matache și Tigănuș Alin.

Cel mai recent single al artistei, „Străzile din București”, realizat în colaborare cu Florian Rus și lansat în urmă cu două luni, este în prezent cea mai difuzată piesă pe radiourile din România. La începutul anului 2019, MIRA lansează „Cum de te lasă”, o piesă despre iubire și dezamăgiri, al cărei videoclip înregistrează peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. În toamna lui 2018, MIRA colaborează cu Vescan pentru hitul „Ce-o fi, o fi”. În perioada 2017-2018 artista lansează împreună cu DJ Project “Omnia” și „Inima nebună”. MIRA a devenit cunoscută publicului larg prin hiturile „Bella”, „Anii mei” și „Uit de tine” care au intrat rapid în topurilor difuzărilor radio naționale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background