The Script – Arms Open (acoustic)

Written by on 19 noiembrie 2017

Trupa irlandeză The Script a lansat o piesă nouă, intitulată „Arms Open”, Melodia este prezentată publicului într-o versiune acustică, ce nu se regăsește pe albumul ”Freedom Child”.

La 3 ani de la apariția ultimului disc, ”No Sound Without Silence” (2014), The Script a revenit cu un album nou și o schimbare etichetată în presă drept radicală. Odată cu piesa ”Rain”, lansată în luna iulie, formația irlandeză a trecut de la rock alternativ la un stil mai dance decât cel adoptat de Lady Gaga (cel puțin în ultima perioadă).

”E cu siguranță o evoluție”, au explicat membrii formației, întrebați de această schimbare majoră de stil. ”Cred că ne-am acordat ceva mai multă libertate. Ultimele patru albume au avut, fiecare, un sound diferit, dar am evoluat spre sound-ul actual în mod treptat. Au trecut doi ani de când nu am mai lansat nimic, iar în tot acest timp noi am progresat gradual. Sunt sigur că pentru mulți dintre ascultători o să pară că e o schimbare drastică, dar dacă ar auzi cele 60 de piese pe care le-am scris, ar realiza că evoluția a fost lentă.”

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background