Se pune de nuntă în lumea mondenă din România! Larisa Drăgulescu s-a logodit! Ştim cine e alesul!

Written by on 15 ianuarie 2018

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a marelui sportiv Marian Drăgulescu, şi-a refăcut viaţa, iar acum este îndrăgostită până peste cap şi este mai hotărâtă ca niciodată să se pună la casa ei. Recent,vedeta a spus cel mai deosebit „Da” din viaţă bărbatului în braţele căruia şi-a găsit alinarea.

În urmă cu aproximativ 10 ani, Larisa şi Marian Drăgulescu se despărţeau după un scandal monstru care s-a lăsat cu vorbe grele şi violenţe. Blondina care, odinioară, a ţinut capul de afiş al show-urilor mondene s-a decis să înceapă o nouă viaţă alături de iubitul ei. Recent, Larisa Drăgulescu s-a logodit cu bărbatul ce a prins-o definitv în mrejele iubirii. Blondina este mai hotărâtă ca niciodată să facă pasul cel mare cât mai curând. Din câte se pare Larisa Drăguleascu vrea să îşi oficializeze relaţia cu iubitul mai tânăr cu şase ani, în faţa ofiţerului Stării Civile.

Într-un cadru de vis, în celebra staţiune austriacă Tiroul, fosta soţie a gimnastului ce a scris istorie în lumea sportului internaţional, a primit din partea iubitului o superbă bijuterie din aur ce are încrustat un diamant negru. Inelul a venit la pachet cu cererea în căsătorie mult aşteptată pe care Larisa Drăgulescu a acceptat-o fără să clipească.

A divorţat cu mare tam-tam​

Larisa Drăgulescu a divorţat de marele campion, Marian Drăgulescu, în anul 2008 cu mare scandal şi asta după ce l-a acuzat pe sportiv că i-a aplicat corecţii fizice în repetate rânduri, fotografiile în care apărea cu ochii vineţi fiind de notorietate.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background