Syan Lion și Seladon lansează videoclipul piesei „Manifest”

Written by on 4 octombrie 2021

Membrii trupei Manifest, Syan Lion și Seladon colaborează din nou, după 22 de ani și lansează piesa „Manifest”, prin intermediul căreia cei doi artiști își doresc să unească românii de pretutindeni, amintindu-le cât de importantă este dragostea pentru muzică și nu numai.

„Pentru cei care nu știu, Manifest e trupa în care am cântat în ′99, alături de fratele Seladon – Bogdan Ciolac. Această piesă e aniversară și aduce un omagiu celor care au fost în Manifest și celor care ne-au cunoscut și au fost alături de noi! Pe vremea aceeaa erau casete, nu era YouTube și Facebook, așa că ne-am gândit să aniversăm 22 de ani de Manifest!” – spune Syan Lion.

De instrumental, mix și master s-a ocupat Lion Riddims, versurile piesei au fost compuse de către Syan Lion și Seladon, iar această melodie aniversară beneficiază de un clip pe măsură, realizat de către Syan Lion și John Diamond.

„Mulțumim colaboratorilor, în special #johndiamond și #LionRiddims! Sperăm să vă placă și să dați #play cu mare drag.” – a scris Seladon pe rețelele de socializare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Radio Bandit Romania

Hit dupa Hit !

Current track
TITLE
ARTIST

Background